Verhuizingen - Verhuiswagens - Verhuisliften - internationale bedrijfsverhuis

Verhuizingen - Verhuiswagens - Verhuisliften - internationale bedrijfsverhuis

Van Oirschot verhuizingen zag het levenslicht in 1989. Wanneer meneer Van Oirschot de zaak opstartte had hij één enkele bestelwagen, mede door zijn professionaliteit groeide zijn onderneming in de afgelopen 20 jaar uit tot een professionele verhuisfirma met eigen verhuiswagensverhuisliften en een twintigtal vakbekwame werknemers.

Al vanaf 120 Euro kan u bij ons terecht voor uw verhuis. Van Oirschot biedt een oplossing voor elke klus. Het verhuizen van één meubel tot eeninternationale bedrijfsverhuis van 100 vierkante meter per dag. Kiest u voor een traditionele verhuis waarbij u alles in dozen stopt en op ons rekent voor het vervoer, of voelt u meer voor onze all-in verhuis waarbij alles voor u gedaan door onze verhuizers wordt van het afkoppelen/aansluiten van elektrische toestellen tot het reconstrueren van de indeling van uw kasten en schuiven door middel van foto’s.

Tijdens een all-in verhuis of op aanvraag staan tevens verscheidene vakmensen ter beschikking van ons verhuisbedrijf en uw verhuis. Van loodgieters tot schilders, ieder heeft zijn specialiteit. Onze klusjesdienst biedt u ook de mogelijkheid om onze vakspecialisten op interim basis in te huren. Wilt u een kamer herinrichten maar ze liever niet zelf schilderen? Hebt u gewoon enkele verhuizers nodig om die zware kast te verzetten of voor de herinrichting van uw hele huis? U kan probleemloos enkele van onze professionals  inhuren, zonder verhuiswagen om deze klusjes voor of samen met u te klaren.