Bedrijfsverhuis - Verhuiswagens - Meubelverpakking - Afwerking verhuis

Uw bedrijf groeit of u hebt nood aan een nieuwe locatie. Van Oirschot is de professionele oplossing voor een vlotte overgang naar uw nieuw handelspand of bedrijf. Uw bedrijfsverhuis verloopt vlekkeloos en u kan zich verder op u onderneming concentreren.

Hoe gaat onze verhuisfirma te werk?

We volgen een 5 stappen plan om uw verhuis tot een goed einde te brengen!

Bestek van de bedrijfsverhuis

Doen wij alles, of steken uw werknemers een handje toe? Wilt u het oude of het nieuwe pand beschermen tegen eventuele beschadigingen van de vloer, muren, ramen of deuren tijdens de verhuis? Dit overlopen we allemaal tijdens het eerste gesprek.

Ruimte voor verhuis

Aanvragen bij de lokale overheid van parkeerzones voor de verhuiswagens tijdens de verhuis.

Meubelverpakking

Wanneer u dit wenst komen onze medewerkers bij u op het bedrijf al het te verhuizen materiaal inpakken en bekleven zodat het probleemloos terug zijn bestemming bereikt en uw bedrijf meteen terug optimaal kan functioneren.

Verantwoordelijke bedrijfsverhuizing

Wij vragen u om op de dag van de verhuis iemand te voorzien op zowel de oude als de nieuwe site die ons kan bijstaan bij eventuele problemen met ongelabelde items of meubels. 
Wij van onze kant voorzien voldoende verhuizers op elk adres van de bedrijfsverhuis. De ploegverantwoordelijke van de verhuizers kijkt er samen met uw mensen op toe dat alles vlot en binnen de vooropgestelde tijdspanne zijn nieuwe bestemming bereikt. Enkel en alleen wanneer dit doel bereikt is, is de bedrijfsverhuis geslaagd voor onze verhuisfirma.

Afwerking verhuis

De dag na de verhuis worden alle kasten gevuld door u of ons personeel (afhankelijk van de overeenkomst). Wanneer dit gebeurd is wordt de nieuwe locatie ontdaan van zijn bescherming.

Het bovenstaande scenario is zowat het standaard draaiboek bij een kantoorverhuis. Natuurlijk kunnen punten aangepast of bijgevoegd worden indien dit in het belang van uw firma is.

Van Oirschot neemt ook klusjes op zich zoals het bijbouwen van valse muren, het bijleggen van leidingen enz.…. Dit alles gebeurt door vakmensen.